top of page

WERKWIJZE

Het gewenste model van de permanente make-up wordt afgestemd op de vorm en kleur van je gezicht en getekend met een potlood. Zo krijg je alvast een indruk van het eindresultaat. Het pigment wordt met eeen fijne steriele naald vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Je ziet meteen resultaat.

De behandeling is niet geheel pijnloos. De beleving van pijn is voor iedereen weer anders, maar over het algemeen is de pijn goed te verdragen. Vlak na de behandeling kan de huid een lichte zwelling vertonen die binnen een paar uur weer verdwenen is.

 

De kleur van de permanente make-up is in het begin vrij donker en er kunnen wat kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Binnen een week laten de korstjes uit zichzelf los en wordt de kleur tot wel 40% zachter. Na afloop van de behandeling krijg je nazorginstructies mee naar huis. Na 6 weken kom je terug voor controle en een gratis nabehandeling.

 

 

nazorg

Na de eerste behandeling is het eindresultaat nog niet perfect. Daarom geef ik altijd een gratis nabehandeling. Tijdens de nabehandeling wordt de vorm en de kleur nogmaals bekeken en bijgewerkt. Permanente make-up blijft gemiddeld 3 tot 5 jaar zitten en is niet definitief zoals een tatoeage. Het is normaal dat de pigmentatie geleidelijk vervaagt. Afhankelijk van het huidtype gebeurt dit bij de één sneller dan bij de ander. Daarom adviseer ik altijd om de wenkbrauwen eens per jaar een opfris-behandeling te geven.

bottom of page